Hoi!

  Ik ben Freek. Ondernemer en creatieveling. Ik maak al jaren communicatie die mensen in beweging brengt. In binnen-, buiten- en internetland.

  Hoi!

  Ik ben Freek. Ik maak al jaren communicatie en concepten die mensen in beweging brengen. Als jouw boodschap opvalt en goed voelt bij mensen, dan gaan ze er met plezier iets mee doen.

  Actie-reactie, anders is het niet af.  
  De grootste beloning die ik voor mijn werk kan krijgen: dat mensen erop reageren zoals bedoeld. Actie-reactie, anders is het niet af.
  Communicatie is een handdruk. Een handdruk is dichtbij en geeft een rijkdom aan feedback. Een oude dame die verrassend hard knijpt in jouw voorzichtige hand, en je uitdagend uitkijkt. Communiceren is niet alleen zenden: het is ook ontvangen.

  Ik ben nieuwsgierig, stel veel vragen en leef me in mensen in. Als jouw boodschap opvalt en goed voelt bij mensen, dan gaan ze er met plezier iets mee doen. Ik werk heel graag vanaf het concept verzinnen tot aan uitkomsten meten. Die uitkomst is dus niet de video, website of emailcampagne, maar de reactie daarop.

  Als ik jouw vraag niet alleen aan kan, dan heb ik een fijn, groeiend netwerk waar ik op kan bouwen.